EMEKLİ ÖĞRETMENLERİMİZE VEFA ZİYARETİ

Milli Eğitim Müdürümüz koordinesinde "24 Kasım Öğretmenler Günü "sebebiyle İl Milli Eğitim Müdürümüz Fahri ACAR, Şube Müdürümüz Özcan KÖSE ve Okul Müdürümüz Uğur YILDIRIM emekli öğretmen Hayati GÜNERİ'yi ziyaret etti.Gün içinde Artvin Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinden Tutku DEDE'nin babası malulen emekli sınıf öğretmeni Salih DEDE ise Okul Müdürümüz Uğur YILDIRIM rehberliğinde ve Özel Eğitim Öğretmenleri Oğuzhan KAYAALP ve Yıldız KÖSE tarafından ziyaret edildi.Ziyarette emekli öğretmenlerimize çiçek,çikolata vb.hediyeler takdim edildi. Bu kapsamda tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar; emekli öğretmenlerimize bundan sonraki hayatında sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir ömür diliyoruz.Ayrıca emekli öğretmenlerimiz Hayati Bey'e ,Salih Bey'e, ailesine hoş sohbetlerinden ve ikramlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

11-05-202211-05-202211-05-2022

Yayın: 11.05.2022 - Güncelleme: 11.05.2022 23:55 - Görüntülenme: 102