Artvin Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Adres
DSİ Çoruh Projeleri 26. Bölge Müdürlüğü Yerleşkesi Sobar Mevkii Salkımlı Köyü Merkez ARTVİN
Vizyon
Bilimsel ve çağdaş eğitim anlayışı ışığında, öğrencilerimizin gelişim ve bireysel özelliklerinin merkez alındığı, kişisel farklılığa duyarlı bireyler olarak yetiştirmek. bireyin gelişiminin sanat, kültür ve sportif faaliyetlerle desteklendiğine inanan, ailenin eğitim sürecine etkin katılımını sağlayan, bireyin ve fikirlerinin değerli olduğunu hissettirmek. Bağımsız yaşam becerileri ,sivil toplum örgütleri, akademik çevre ve işverenlerle iş birliğine giderek doğrudan ve dolaylı olarak eğitim çalışmaları ile toplumu bilinçlenmede aktif rol almayı önemseyen bir anlayışla hizmetimizi sürdürmekteyiz. Zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylere öz bakım, psikomotor, dil, akademik ve sosyal becerileri kazandırırken; bireysel farklılıkları dikkate alarak, ‘öğrenemeyen birey yoktur’ ilkesiyle, uzman personelimizle özel eğitim yöntem ve tekniklerini uygulayarak eğitim vermekteyiz.
Misyon
Özel eğitim gerektiren öğrencilerimizin, yeterlilik ve yetenekleri doğrultusunda ve ölçüsünde, yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme gereksinimlerini karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, işe ve mesleğe hazırlamak, yetişmiş personelimizle geliştirilmiş eğitim program ve yöntemleri uygulayarak özel eğitim gerektiren bireylere Millî Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği standartlarda eğitim vermektir.
Başlama:08.55 Bitiş : 14.45
Kalorifer(DOĞAL GAZ)
Okul öğrenci servisleri ve 26. DSİ Bölge servisleri ile sağlanmaktadır.
DSİ Çoruh Projeleri 26. Bölge Müdürlüğü Yerleşkesi
İl merkezine 12 kilometre uzaklıktadır.